Ample acțiuni de combatere a criminalității, joi dimineață. Reprezentanți ai Poliției Române și DIICOT au descins la 80 de adrese

0
29

Percheziții de amploare, joi dimineață, în mai multe cauza care vizează traficul de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, tâlhărie calificată, distrugere și furt. La acțiuni participă reprezentanți ai Poliției Române și ai DIICOT. Până la acest moment, nu au fost făcute publice județele unde au loc perchezițiile.

„Astăzi, Poliția Română efectuează 80 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la D.I.I.C.O.T. și alte unități de parchet, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, tâlhărie calificată, distrugere și furt”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

„Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice”, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.