Diana Șoșoacă dă de pământ cu George Simion: Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva!

0
262

Diana Șoșoacă a comentat și ea cea mai mediatizată nuntă a perioadei, cea dintre liderul AUR George Simion și Ilinca Munteanu, o tânără de 24 de ani. Senatoarea a spus că-i e milă de fată, în schimb pe el l-a acuzat că-i cerșetor, pentru că a avut neobrăzarea să ceară donații, deși are salariu de parlamentar. 

„Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. (…) Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a spus Diana Șoșoacă într-un interviu pentru Adriana Bahmuțeanu, citată de Click!. 

În schimb, despre Ilinca Munteanu a afirmat: „Mie mi-e milă de fetița asta. (…) Ea e o fire romantică, e o fată visătoare și, din punctul meu de vedere, la cum e politica… nu o văd bine”. 

Șoșoacă a mai susținut că are o prietenă comună cu Ilinca, așa că știe că aceasta și-ar fi părăsit fostul iubit, după o relație de doi ani. 

George Simion și Ilinca Munteanu vor avea cununia religioasă și petrecerea sâmbătă. Cei doi vor avea la nuntă și o mică expoziție de costume tradiționale românești. 

„Noi o să respectăm tradiția. Toată zestrea mea o să fie expusă pe gard. Așa este obiceiul. Să vadă lumea că fata are zestre mare și frumoasă”, a spus tânăra. 

Slujba religioasă va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, și de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. 

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.