Vlad Voiculescu aruncă bomba: Șansele ca școala să treacă în online sunt de 100%

0
420

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că șansele ca școala să treacă în online, în București, începând de săptămâna viitoare sunt de 100%, după Congresul PNL. Totodată, el acuză că instituțiile statului au refuzat să aplice măsuri mai puțin populare înainte evenimentului pentru alegerea noului lider liberal.

Vlad Voiculescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care precizează faptul că „părinții copiilor din București trebuie să știe că școala va trece în online”.

Fostul ministru al Sănătății este convins că orele se vor desfășura online de săptămâna viitoare, având în vedere că nu ar fi fost luate măsuri stricte pentru combaterea pandemiei. Voiculescu acuză chiar instituțiile statului că nu au impus noi restricții, mai puțin populare în rândul românilor, din cauza Congresului PNL, ce a avut loc la Romexpo.

 „În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București #trebuiesăștie că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Fostul ministru susține că incidența în București ar fi trecut deja de 6 la mie în cursul zilei de marți și acuză instituțiile statului fie de „incompetență”, fie de supunere în fața „unei comenzi politice”.

„De fapt, dacă procedura birocratică de alocare* a testelor pozitive pentru Municipiul București ar fi respectată și nu întârziată, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marți. Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice.

Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii”, a mai notat Voiculescu, în postarea sa.

În încheiere, Voiculescu a ținut să transmită faptul că spitalele din România sunt pline de pacienți bolnavi de COVID-19, inclusiv cele de copii.

„Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline”, a mai adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.