Florin Cîțu pune piciorul în prag: Parteneriatul este între PNL și președintele Klaus Iohannis este mai puternic ca niciodată

0
252

Prim-ministrul Florin Cîțu susține că parteneriatul este unul între PNL și președintele Klaus Iohannis, nu unul „pe persoană fizică”, și că acesta este „mai puternic ca niciodată”.

Întrebat dacă Ludovic Orban riscă să fie exclus din PNL pentru că a anunțat că parteneriatul dintre el și președintele Klaus Iohannis s-a încheiat, Florin Cîțu a răspuns:

„Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică cu președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul este între Partidul Național Liberal și președintele Klaus Iohannis și este mai puternic ca niciodată, am spus asta și o voi spune în continuare, deci nu există așa ceva, parteneriat pe persoană fizică”.

La finalul Congresului PNL, Ludovic Orban anunța că nu mai există niciun fel de parteneriat între el și șeful statului.

 „Încep prin a le mulţumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condiţiile în care s-a desfăşurat acest Congres. (…) Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, spunea Ludovic Orban după finalizarea alegerilor pentru președinția PNL.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.