Marcel Ciolacu nici nu se gândește la o alianță cu PNL: Domnul Iohannis a dus ţara în această situaţie politică

0
250

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a exclus, miercuri, posibilitatea unei alianţe cu PNL şi a refacerii USL, susţinând că singura soluţie de ieşire din criză sunt alegerile anticipate.

Întrebat cum se va poziţiona partidul său, dacă preşedintele Iohannis va propune refacerea USL, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu merge! Cum mă vedeţi pe mine să stau cu Cîţu la masă? Au luat o hotărâre, PNL, că nu se aliază cu PSD. Păi, te-a întrebat cineva? Ţi-am zis eu că mă aliez cu tine? Ce alianţă, domnule? La alegeri!”.

Liderul PSD a reiterat că partidul pe care-l conduce nu va vota un guvern minoritar PNL.

„Este exclus să votăm un guvern minoritar PNL, indiferent de cine e trecut. Domnul Iohannis a dus ţara în această situaţie politică, dorindu-şi guvernul său, din aceşti pierzători de alegeri şi să-şi asume prerogativele constituţionale. Nu mai poate ieşi din acest impas decât cu alegeri anticipate (…) Veţi vedea că toată această ceartă între Barna, Cîţu, o să vedeţi peste 2-3 săptămâni că se pupă, după ce trec congresele.

Categoric, se vor împăca. Cum să plece, domnule, de la ciolan, de acolo? Aţi văzut câine plecând de la măcelărie? O să spună că sunt responsabili, că e pandemia acută”, a comentat Ciolacu, la o emisiune TV.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.