Cine este primul membru AUR care a intrat în partidul lui Dragnea

0
288

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, și-a deschis un nou partid numit Alianța pentru Patrie. Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid al fostului lider PSD.

Nicolae Voiculeț chiar i-a cântat lui Dragnea la nai după ce a fost eliberat din închisoare.

Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje de pe rețelele sociale, acesta compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul.

După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat duminică seara că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

„Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a adăugat Liviu Dragnea.

Sursa: Libertatea Zilei