Cristiano Ronaldo: Nu am venit aici să fiu majoretă

0
289

Nu am revenit să fiu majoretă, iubesc clubul şi mentalitatea de învingători, este mesajul transmis de Cristiano Ronaldo coechipierilor săi.

„Am revenit aici din două motive. Primul este că iubesc acest club. Al doilea este că iubesc, mai presus de toate, mentalitatea de învingător a acestui club. Nu am revenit să fiu o majoretă. Dacă vreţi să reuşiti, am nevoie să iubiţi cu tărie această echipă. Trebuie să mâncaţi, dormiţi şi să luptaţi pentru acest club. Că jucaţi sau nu, trebuie să vă susţineţi coechipierii şi să daţi sută la sută pentru acest club. Sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva”, a spus Ronaldo în vestiar, conform The Sun.

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris două goluri, sâmbătă, pentru Manchester United, în meciul de pe teren propriu cu echipa Newcastle United, contând pentru etapa a patra a campionatului Angliei.

Ronaldo a revenit în această lună la Manchester United, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2003-2009.

Manchester United s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul de acasă cu Newcastle. Ronaldo a marcat în minutele 45+2 şi 62. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Fernandes ’80 şi Lingard ‘90+2, iar pentru oaspeţi a marcat Manquillo ’56.

Sursa: Libertatea Zilei