Un preot fals a fost reținut. Într-un an a strâns din donații 11.000 de lei

0
315

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de poliție sub acuzațiile de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale. Adolescentul îi mințea pe enoriași că este preot și sub acest pretext strângea bani.

Din cercetări a rezultat că, timp de aproximativ un an, folosindu-se de calitatea falsă de preot, sub pretextul strângerii unor ajutoare financiare pentru înmormântare și construirea unei biserici, tânărul ar fi primit donații de la diferite persoane din țară și din străinătate, prejudiciul stabilit, până în prezent, fiind de aproximativ 11.000 de lei.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Galați, la locuința unui tânăr, de 19 ani, bănuit de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”, transmite IGPR.

Tânărul de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.  În cursul zilei de astăzi, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Sursa: Libertatea Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.