Tavan prăbușit într-o încăpere a Secției 3 de Poliție din București. Clădirea trebuia renovată de anul trecut

0
290

Într-o încăpere a Secției 3 de Poliție din București a căzut tavanul, anunță sindicatul Europol. Din fericire, niciun polițist nu se afla în birou în momentul respectiv.

Poliția Capitalei a precizat că sediul Secției 3 Poliție era în proiect de modernizare. S-ar fi efectuat expertiza tehnică și studiul de fezabilitate în 2020, însă totul s-ar fi blocat în așteptarea avizelor necesare.

O bucată de tencuială s-a desprins din tavanul Secţiei 3 Poliţie, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, a anunţat, joi, Inspectoratul General de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, iar joi dimineaţă au început anumite lucrări de reparaţii curente, care să asigure funcţionarea subunităţii pentru o scurtă perioadă de timp.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespundă cerinţelor funcţionale pentru secţia de poliţie”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

DGPMB menţionează că sediul Secţiei 3 Poliţie se află într-un proiect de modernizare derulat prin BIRD, fiind deja realizate, încă din anul 2020, expertiza tehnică şi studiul de fezabilitate. Documentele au fost depuse la Direcţia de Cultură a Municipiului Bucureşti, în vederea obţinerii avizelor necesare.

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile pe pagina de Facebook și a avut un mesaj tranșant la adresa conducerii MAI: „Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției”.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.