Cine este prima femeie de culoare care poartă Diamantul Tiffany

0
272

Beyoncé este prima femeie de culoare care poartă Diamantul Tiffany. Cântăreața și soțul său, Jay-Z vor apărea în premieră într-o campanie publicitară numită „About Love”.

O fotografie o prezintă pe Beyoncé purtând Diamantul Tiffany de 128,54 de carate din secolul 19. Ea este a patra persoană care a purtat emblematica bijuterie şi prima afro-americană. Lady Gaga a purtat diamantul la gala Oscar din 2019, iar actriţa Audrey Hepburn, pentru fotografiile promoţionale pentru „Breakfast at Tiffany’s” (1961).

Jay-Z poartă broşa „Bird on a Rock” a lui Jean Schlumberger. Starurile pozează în faţa tabloului „Equals Pi” (1982) al lui Jean-Michel Basquiat.

Beyoncé a publicat mai multe imagini pe contul său de Instagram, cu explicaţia simplă „About Love” (despre dragoste, n.r.).

Campania pe print, fotografiată de Mason Poole şi stilizată de June Ambrose şi Marni Senofonte, va fi lansată pe 2 septembrie.

Un film al acesteia, în care Beyoncé cântă „Moon River”, urmează să fie lansat pe 15 septembrie. Scurtmetrajul a fost filmat de Jay-Z şi regizat de Emmanuel Adjei.

Campania va cuprinde şi alte filme create de regizorul Dikayl Rimmasch şi asistentul Derek Milton.

Ca parte a colaborării cu artiştii, Tiffany & Co. a promis o donaţie de 2 milioane de dolari în burse şi programe de internship pentru Historically Black Colleges and Universities (HBCUs).

Sursa: Libertatea Zilei