Incendiu în Rahova: acționează 10 autospeciale de stingere și 3 autoscări

0
453

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în Rahova. Focul a  cuprins două laturi ale unui bloc din Calea Rahovei 325. Sunt degajări mari de fum.

UPDATE: Pompierii anunţă că 38 de locatari au fost evacuaţi, iar şapte persoane au primit îngrijiri medicale.

De asemenea, un politist local a suferit o tăiatură la nivelul unui braş. Brbatul este conştient şi a primit îngrijiri la faţa locului, dar nu necesită transport la spital.

UPDATE: Pompierii anunţă că trei locatari au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, o femeie de 84 de ani şi o fetiţă de 10 ani. Bărbatul şi apărţinătorii fetiţei au refuzat transportul la spital. Femeia de 84 de ani va fi dusă la Spitalul Universitar.

”Unui pompier cu uşoară expunere la fum i se acordă primul ajutor în ambulanţa SMURD. Este conştient”, au mai precizat pompierii.

UPDATE: ”Până în acest moment nu sunt persoane rănite. Nu mai arde cu flacără, se acţionează atât din interior, cât şi din exterior”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE: ”În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. În acest moment sunt aplicate restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

La fața locului acționează 10 autospeciale de stingere și 3 autoscări.

Blocul la care a izbucnit incendiul este în curs de reabilitare termică.

Pe una din laturi, cea din spate, incendiul se manifesta pe toata fațada.

Au fost constituite echipe de căutare/salvare pentru evacuarea locatarilor. Pe latura din față, incendiul se manifestă până la etajul 2.

Sursa: Libertatea Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.