Florin Cîţu, de Ziua Imnului Național: Ori de câte ori îl auzim, trezeşte în noi încrederea că avem puterea de a ne solidariza pentru interesul comun

0
300

Premierul Florin Cîţu transmite în mesajul de Ziua Imnului Naţional că, ori de câte ori îl auzim, Imnul Naţional trezeşte în noi încrederea că avem puterea de a ne solidariza pentru interesul comun, acela de a trăi într-o Românie democratică, modernă şi dezvoltată, în care fiecare român să se simtă împlinit.

„Versurile imnului nostru naţional, ‘Deşteaptă-te române’, i-au însufleţit pe români în cele mai importante momente ale istoriei de după perioada paşoptistă, transmiţându-ne şi astăzi mesajul mobilizator care a inspirat atâtea generaţii până acum.

Ori de câte ori îl auzim, Imnul Naţional trezeşte în noi încrederea că avem puterea de a ne solidariza pentru interesul comun, acela de a trăi într-o Românie democratică, modernă şi dezvoltată, în care fiecare român să se simtă împlinit.

Mesajul său puternic va continua să ne inspire valorile trainice ale libertăţii, dreptăţii şi adevărului, apărate cu îndârjire de generaţii de români.

Pentru generaţia din care fac parte, ”Deşteaptă-te române” înseamnă, în primul rând, căderea regimului comunist şi recâştigarea libertăţilor fundamentale.

Uniţi în cuget şi-n simţiri, să le transmitem generaţiilor de tineri respectul pentru acest simbol al statului român şi pentru toate celelalte simboluri şi valori naţionale. La mulţi ani, România! La mulţi ani, Imnului Naţional!”, a scris premierul pe Facebook.

Sursa: Libertatea Zilei