Orban: Voi fi la fel de dedicat partidului şi de implicat în viaţa fiecărei organizaţii

0
257

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Hunedoara, că nu se va schimba şi că va rămâne la fel de dedicat partidului, la finalul cursei electorale interne pe care o desfăşoară acum pentru un nou mandat în fruntea liberalilor.

“Voi fi la fel. La fel de dedicat partidului, la fel de implicat în viaţa fiecărei organizaţii, la fel de deschis către membrii PNL, la fel de serios şi de hotărât în toate acţiunile şi la fel de fundamentat în toate deciziile pe care le propun partidului”, a spus Orban.

El a menţionat că îşi desfăşoară campania internă cu un mesaj constructiv, în care îşi prezintă viziunea şi proiectele, precizând că nu şi-a atacat colegii de partid.

Confruntare de la egal la egal cu PSD

“În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am un mesaj constructiv, pozitiv, de unitate, un mesaj în care îmi prezint proiectele, viziunea, şi nu mi-am atacat niciodată colegii de partid”, a precizat liderul PNL.

Prezent la conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Hunedoara, Ludovic Orban a menţionat că noua echipă aleasă a filialei judeţene va trebui să pregătească cu mare atenţie alegerile locale viitoare, cu candidaţi puternici în localităţile importante, astfel încât liberalii să se poată confrunta “de la egal la egal” cu PSD.

“Ca partid de guvernământ (PNL, n.r.) trebuie să prezinte locuitorilor judeţului Hunedoara o strategie de dezvoltare, în care să fie utilizate toate resursele disponibile, indiferent că sunt resurse publice sau resurse private, pentru a putea permite dezvoltarea economică, fructificarea tuturor avantajelor pe care le are judeţul Hunedoara, indiferent de ce zonă este vorba (…) Toate zonele trebuie să aibă o perspectivă de dezvoltare şi trebuie mobilizate toate resursele financiare, materiale, umane pentru a putea pune în practică această strategie de dezvoltare”, a adăugat Orban.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.