Carambol în care au fost implicate peste 40 de mașini pe A2 București-Constanța. Traficul este oprit

0
280

Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti – Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate 20 de autoturisme, două persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată.

Potrivit IGSU, a fost activat planul roşu de intervenţie.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, judeţul Constanţa, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Conform primelor informaţii, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanţa, formându-se coloane de autoturisme pe o distanţă de 3 km.

Sunt alocate echipaje de la ISUBIF, ISU Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Raed Arafat a declarat că în incident au fost implicate peste 40 de mașini pe mai multe porțiuni de drum, între kilometrul 173 și 183 de pe autostrada A2, sensul de mers către Constanța. Din fericire, au fost doar 3 răniți transportați la spital până acum.

 IGSU a trimis ambulanțe inclusiv din București pentru a participa la ajutorarea celor care ar putea avea nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.