Barna, întrebat dacă vor mai urma remanieri: Cred că nu. Nu există listă neagră

0
237

Vicepremierul Dan Barna a afirmat că nu crede că vor mai exista remanieri în Guvern, precizând că nu există o listă neagră a miniştrilor şi că nu a existat o discuţie legată de o evaluare a activităţii acestora în perioada următoare.

Dan Barna a fost întrebat vineri dacă premierul face o analiză şi în privinţa miniştrilor USR-PLUS.

“Nici în coaliţie, nici în Guvern, nici în discuţiile directe nu a existat o discuţie legată de o evaluare în perioada următoare. Ele sunt fireşti, le facem şi noi, le fac şi celelalte partide din coaliţie, dar formal la nivelul coaliţiei acest proces nu este demarat”, a precizat Barna.

Întrebat dacă vor mai exista remanieri în Guvern după ce a lui alexandru Nazare. de la Finanţe, liderul USR-PLUS a răspuns:

 “Cred că nu. Nu există listă neagră sau altceva. Este un guvern care face toate eforturile pentru a guverna şi a aduce la implementare acele reforme despre care tot vorbim, o parte dintre ele sunt în Parlament, sperăm că după ce va trece această perioadă de campanie electorală internă, mai vizibilă la PNL, mai discretă la USR-PLUS, din septembrie să putem să transforma în realitate şi acele reforme pe care le avem trecute în programul de guvernare”.

Barna a mai fost întrebat dacă este mulţumit de activitatea miniştrilor USR-PLUS.

“Sunt discuţii pe care le avem, fireşti, în Biroul Naţional, legate de obiectivele pe care ni le-am propus, miniştrii noştri împing agenda reformatoare, ştim că în coaliţie sunt trei viteze diferite în ceea ce înseamnă reformele şi încercăm să găsim o rezultantă a acestor viteze care să facă şi schimbări legislative”, a explicat co-preşedintele USR-PLUS.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.