Orban: Ca preşedinte al PNL, consider că nu este necesară remanierea niciunui ministru al PNL

0
257

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că este mulțumit de activitatea miniștrilor liberali și nu consideră că este necesară remanierea vreunul ministru al formațiunii.

 „Din punctul de vedere al PNL, eu, ca preşedinte al PNL, sunt mulţumit de activitatea miniştrilor PNL şi consider că nu este necesară remanierea niciunui ministru al PNL”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat miercuri la Parlament, dacă la şedinţa coaliţiei au fost vicepremieri sau lideri ai coaliţiei care au vorbit despre intenţia premierului Cîţu de a remania anumiţi miniştri.

Chestionat ce va face, dacă Florin Cîţu va remania unii miniştri, după rectificarea bugetară, liderul PNL a răspuns:

 „În mod normal trebuie să fie respectat acordul de coaliţie şi actul adiţional la acordul de coaliţie care a fost negociat şi convenit în urma revocării domnului ministru Voiculescu. Eu nu vreau să comentez ce s-ar putea întâmpla dacă nu este respectat, pentru că eu consider, ca un om care m-am angajat pe acest acord, că acest acord trebuie respectat”, a ma spus Orban.

Pe 28 iunie, premierul Florin Cîţu a precizat că nu au fost discuţii despre o remaniere guvernamentală şi el nu a vorbit despre niciun fel de remaniere.

 

Sursa: Adevarul Zilei