România intră într-o nou eră! Iohannis: ”România post-pandemică este ţara în care în sfârşit se investeşte masiv în infrastructură, se dezvoltă”

0
343

Președintele României, Klaus Iohannis, a vorbit despre banii pe care România îi va folosi din PNRR. El spune că țara noastră o să investească numeroase fonduri în infrastructură în perioada următoare.

„Bani care sunt extrem de necesari României. Suntem la mai bine de un an de la începutul pandemiei. Am depășit împreună o perioadă dificilă, care ne-a arătat cât de profunde sunt hibele unui stat în domenii esențiale.

Azi știm că prin vaccinare putem stopa pandemia. De acum înainte avem un obiectiv foarte precis. Construirea României post-pandemice, dar nu înseamă nici pe departe revenriea la starea de dinainte, ci tocmai un progres semnificativ spre o nouă etapă.

România post-pandemică este ţara în care în sfârşit se investeşte masiv în infrastructură,se dezvoltă reţeaua de spitale şi se creează centre medicale integrate în zonele rurale şi urbane vulnerabile. România post-pandemică este ţara cu şcoli sigure şi dotate modern, cu laboratoare funcţionale.Avem nevoie și de un plan coerent și de bani”, a spus Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.