Ludovic Orban: „Economia românească a intrat pe un trend rapid de revenire, care ne clasează pe primul loc în Uniunea Europeană”

0
293

Președintele PNL a venit cu vești bune din economia românească. Ludovic Orban a scris, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că  țara noastră este primul loc în ceea ce privește creșterea economică din Uniunea Europeană în trimestrul I din 2021. Șeful Camerei Deputaților a vorbit de o creștere de 2,8% în acest interval.

Ludovic Orban: „România este campioana Europei la creștere economică, pentru al doilea trimestru consecutiv. După creșterea din trimestrul IV al anului 2020, de 5,3%, iată că România este pe primul loc între țările europene în ceea ce privește creșterea economică pe trimestrul I al anului 2021, cu 2,8%.

Este clar că politica economică liberală, dusă în perioada pandemiei și continuată în acest an, a dat roade. Economia românească a intrat pe un trend rapid de revenire, care ne clasează pe primul loc în Uniunea Europeană.

În continuare, Guvernul și majoritatea parlamentară a coaliției urmărește cu interes maxim dezvoltarea economică, investițiile, toate măsurile de sprijin către mediul de afaceri, pentru că acest trend de creștere economică trebuie consolidat.

Nu există bunăstare fără creștere economică și nu există creștere economică fără investiții.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.