Claudiu Târziu: Eliminarea de la raft a produselor tradiționale românești, este o practică ilegală, murdară și lipsită de orice temei

0
291

Candidatul AUR la europarlamentare, Claudiu Târziu, a subliniat că eliminarea produselor tradiționale românești de pe rafturile unor mari lanțuri de magazine, sub diverse pretexte, reprezintă o practică ilegală și nedreaptă. El a accentuat că aceste produse, recunoscute pentru calitatea lor nu doar în România, ci și peste hotare, sunt supuse unei discriminări nejustificate. Această acțiune nu doar că încalcă legile comerciale, dar și subminează eforturile producătorilor locali și afectează diversitatea culturală și gastronomică de care ar trebui să beneficieze consumatorii. Târziu a condamnat ferm această atitudine, catalogând-o drept murdară și lipsită de orice temei, și a cerut măsuri pentru a proteja interesele producătorilor autohtoni și pentru a asigura corectitudinea pe piața de retail.

”Eliminarea de la raft, sub diferite pretexte, de către anumite lanțuri de magazine mari, a produselor tradiționale românești – recunoscute ca atare dincolo de granițele noastre – este o practică ilegală, murdară și lipsită de orice temei.

Presa e plină de noi exemple. Ele arată, pe lîngă lăcomie, și un dispreț suveran față de ce e românesc.
O asemenea conduită, provenită, pe de o parte, din obrăznicia și sfidarea cu care „marii comercianți” îi tratează pe producătorii români, iar pe de altă parte, dintr-o evidentă lipsă de reacție a autorităților, este inacceptabilă și ar trebui sancționată drastic.
Nu avem voie să închidem ochii și să mergem mai departe.
Cît vom mai tolera să fim umiliți în propria țară?” a spus Claudiu Târziu.
 

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.