Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște: zonele afectate de ploi și vânt puternic

0
15

Vremea se schimbă radical în Săptămâna Mare. Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi ridicate în aceste zile, chiar și cu maxime de 27 de grade, însă spre sfârșitul săptămânii vin ploile. 

„Săptămâna aceasta debutează cu o vreme frumoasă, caldă, cu temperaturi maxime între 17-27 grade pentru azi, mâine maxime între 16 și 26 grade, miercuri 15-25 grade. Ploile își vor face simțită prezența în Dobrogea și Muntenia, însă vor fi slabe cantitativ. După amiaza, vânt ușor în sud și munte. 

Ne vom aștepta la ploi, local și temporar, posibil însemnate cantitativ, momentan este o estimare, dar și la valori de temperatură între 12 și 20 de grade”, a spus, într-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul Raul Ilea. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29.04.2024 – 06.05.2024 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo se schimbă radical pentru Paște. Cum va fi vremea, conform specialiștilor Accuwheather

Prognoza meteo pe o lună

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritate regiunilor, posibil ușor excedentar în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.05.2024 – 20.05.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20.05.2024 – 27.05.2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.