FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova (2-0) şi a făcut un nou pas către titlu în Superligă

0
50

FCSB a făcut un nou pas către titlu în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off.

FCSB are acum un avans de zece puncte în clasament, când au mai rămas de jucat şapte etape.

Liderul a deschis scorul prin Florinel Coman (29), dintre-o lovitură liberă de la circa 22 de metri, la care portarul Laurenţiu Popescu a avut o intervenţie tardivă.

FCSB s-a desprins prin autogolul lui Ştefan Vlădoiu (32), care a deviat nefericit cu capul mingea centrată de Coman din corner.

Gazdele au dominat autoritar prima repriză şi au mai ratat ocazii prin Adrian Şut (9), Mihai Lixandru (10, 18), David Miculescu (20, 45), Coman (26), Vlad Chiricheş (26).

Universitatea a avut o posesie mai bună în partea secundă şi chiar şi-a creat două ocazii notabile, prin Alexandru Creţu (72), al cărui şut a fost deviat în corner de Risto Radunovic, şi prin Alexandru Cîmpanu (77), al cărui şut a fost respins de portarul Ştefan Târnovanu de la colţul scurt.

În final, FCSB putea marca şi golul al treilea, dar Eduard Radaslavescu a şutat pe lângă poartă din poziţie bună.

La meci au asistat 32.227 de spectatori.

Universitatea, care venea după o eliminare din Cupa României (0-1 cu Oţelul Galaţi, la Craiova, în sferturi), a încheiat o serie de nouă meciuri fără înfrângere în Superligă, şase victorii şi trei egaluri.

FCSB a câştigat toate cele trei partide din play-off.

În sezonul regulat, FCSB s-a impus cu 3-0 în ambele partide directe cu Universitatea Craiova.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.