Exclusiv Realitatea PLUS. Minora de 17 ani a fost violată în tabăra AUR: ce scrie în documentul medico-legal

0
69

Avem documentul exclusiv care arată negru pe alb că fata de 17 ani a fost violată în tabăra AUR. În certificatul medico-legal este confirmată agresiunea fizică, afirmativ viol! Minora a povestit între timp ce s-a întâmplat în acea noapte. 

Realitatea Plus a intrat în posesia certificatului medico-legal prin care este confirmată agresiunea fizică la adresa minorei de 17 ani violată în timpul unei tabere organizate de partidul AUR.

Raportul medical în care adolescenta acuză faptul că fost violată în tabăra de vară AUR afirmă acuzațiile acesteia iar certificatul medico legal ne arată că la mijloc este vorba despre o agresiune fizică umană, mai exact viol.

Imagine

Minora a povestit cu lux de amănunte ce își mai amintea din noaptea respectivă, spunând că a avut loc o petrecere pe plajă în cadrul căreia s-a consumat foarte mult alcool, diupă care bărbații ar fi luat-o la hotel, acolo unde au ademenit-o într-o cameră spunând că au nevoie de un încărcător. De atunci nu-și mai amintește multe detalii din noaptea respectivă. 

Imagine

Acasă a povestit părinților, care au dus-o la medic. Mama fetei a declarat că nu și-a dart consințământul pentru ca fiica sa să meargă în tabăra de vară AUR și nici nu a semnat un act.

Între timp, mai multe anchete sunt în desfășurare. Cu toate acestea, membri AUR care se fac vinovați de agresiune continuă să meargă la evenimentele politice publice și, mai mult decât atât, potrivit surselor, nici până la ora actuală bărbații nu au  fost audiați.

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.