Kovesi începe să simtă frica. Gușă acuză un derapaj grav: AMENINȚĂRI la adresa familiei sale – încercări eșuate de intimidare. Ce jocuri face binomul Coldea-Kovesi?

0
157

Cozmin Gușă face acuzații grave! Laura Codruța Kovesi ar fi lansat, pe la colțuri, amenințări la adresa sa și a familiei sale. Consultantul politic, membru al Clubului de Presă, trage un puternic semnal de alarmă: ce pregătește binomul Coldea-Kovesi?

Laura Codruța Kovesi, fostă Lascu atunci când încă era româncă, m-a identificat pe mine, Cozmin Gușă, ca fiind cel mai periculos opozant al său, sau printre cei mai periculoși din zona presei, pentru că eu nu candidez la nimic. Pentru mine, treaba nu e chiar o noutate. De-a lungul ultimilor 15 ani eu i-am criticat mereu, și pe dânsa, și pe tovarășul dânsei, pe Coldea, considerându-i agenți străini, ba chiar de multe ori demnitari iresponsabili. În contrapartidă, ei m-au chemat la DNA de vreo 12-13 ori, iar monsieur Coldea mi-a și aplicat acea etichetă de KGB-ist pe care o duc în spate cam tot de atâția ani.

Ce e diferit, însă, în această luptă dintre mine și Kovesi de-am așezat-o pe zeiță astăzi pe fotoliul „omului negru al zilei”? Din 3 surse independente, ca la carte deci, o sursă chiar din cercul ei, alte două fiind persoane foarte bine informate, am aflat în ultima lună că zeița slujirii s-a exprimat că: „mă ocup eu de Gușă și de familia lui”. Deci Kovesi îmi amenință familia. Am avut, de altfel, și niște semne clare, și nu vorbesc despre justiție aici. Kovesi, vă spun, prieteni, din păcate a fost accesorizată de către sorosiști și cu alte unelte cu care poate lovi.

Kovesi, dragă, în aceste condiții, nu doar că te declar „omul negru al zilei”, ți se potrivește oricum, dacă ne uităm puțin la culoarea sufletului tău, dar îți accept provocarea. O să-mi protejez familia cum știu eu mai bine și, nu ca până acum, voi deveni mult mai atent la viața ta de persoană publică. Știu multe deja, pe altele le voi afla rapid, că doar sunt jurnalist din Clubul de Presă.

(transcrierea primei ediții a rubricii „Omul negru al zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM, sursa solidnews.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.