Un bărbat a încercat să transporte droguri din Marea Britanie în România. Cum a fost prins

0
208

Un bărbat care a încercat să transporte droguri din Marea Britanie în România a fost prins la aeroport. Polițiștii au găsit metamfetamină și mefedronă în bagajul acestuia.

Potrivit IGPR „polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni și cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc”.

Anchetatorii a anunțat că, miercuri, polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, împreună cu lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni, au depistat aproximativ 200 de grame de metamfetamină și mefedronă, ascunse în bagajul de cală al persoanei bănuite.

„Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi introdus, în România, transportând pe cale aeriană, din Marea Britanie, drogurile de mare risc, în scopul comercializării acestora”, a explicat IGPR, potrivit Mediafax.

Procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.