Ce salariu primește Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Prima Doamnă are o vechime de 40 de ani în învățământ

0
160

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Lazăr din Sibiu și are o vechime de aproape 40 de ani în învățământ. 

Foarte multe persoane se întreabă câți bani încasează Prima Doamnă a țării. 

Carmen Iohannis, dascăl pasionat de meseria sa 

Carmen Iohannis este un dascăl pasionat de meseria sa şi a ales să rămână la catedră chiar şi după ce soţul său a devenit preşedintele ţării. Cu o vechime în muncă de aproape 4 decenii, Prima Doamnă continuă să profeseze la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, liceu pe care de altfel l-a și absolvit în urmă cu ani buni. 

Conform declarațiilor de avere, veniturile lunare i-au fost mărite după ce a depus un dosar de gradație de merit, în 2021. Acesta este valabil numai pentru o perioadă de 5 ani. Așadar, în 2022 a obținut un punctaj de 102 puncte. 

Salariul Primei Doamne este unul modest, precum majoritatea celor din învăţământul românesc. Carmen Iohannis beneficiază de un salariu lunar care se ridică la valoarea de 3.735 de lei.  Anual veniturile sale sunt de 44.816 de lei, scrie Antena3. 

Elevii sunt încântați să o aibă profesoară 

Elevii – de ieri şi de azi – s-au arătat nu o dată încântaţi să o aibă profesoară pe soţia preşedintelui. La rândul său, Carmen Iohannis şi-a exprimat în numeroase rânduri dragostea pentru vocaţia de dascăl. 

„Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa.”, a mărturisit cu bucurie Carmen Iohannis, chiar la începutul acestul an şcolar. 

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.