Fostul ministru Ion Ştefan, rănit într-un accident în Vrancea. Intervin mai multe ambulanţe

0
141

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al României, a fost implicat joi după-amiază, într-un accident rutier în judeţul Vrancea.

Potrivit martorilor, maşina în care se afla fostul ministru al Lucrărilor Publice a fost avariată, iar la locul accidentului au intervenit deja mai multe ambulanţe.

Ion Ştefan a fost rănit uşor în zona capului. Politicianul era pasager într-una din cele două maşini implicate în acest accident. 

Fostul ministru a fost transportat la spital, după ce a suferit lovituri în zona capului.

Ion Ştefan se afla pasager în prima maşină, şoferul autorismului a pus frână, iar maşina din spate i-a lovit.

Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „pe DN 2, la Garoafa, două mașini au intrat în coliziune, iar un pasager acuză dureri la nivelul capului”.

„La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 13.56, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în fața sa, pe Drumul Național 2 E 85, între municipiul Focșani și Garoafa.

În urma evenimentului rutier, un pasager din primul autoturism a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de ambulanță. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată în comunicatul Poliţiei Vrancea.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.