Amber Heard a făcut apel la condamnarea sa pentru defăimare faţă de Johnny Depp

0
153

La şase luni după ce Johnny Depp a câştigat un proces pentru defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard, aceasta din urmă a făcut apel. 

Actriţa din „Aquaman”, în vârstă de 36 de ani, a depus apel la începutul acestei luni, în speranţa că va anula verdictul juriului care a obligat-o să-i plătească lui Johnny Depp 10 milioane de dolari. Actorul a acuzat-o de defăimare pentru un articol din The Washington Post publicat în 2018 în care susţinea că a fost victima „violenţei domestice”. 

În apelul lor de 68 de pagini, avocaţii lui Amber Heard contestă în special decizia judecătorului de a fi exclus anumite probe din dosar, inclusiv note de la terapeuţi care, potrivit acestora, documentează acuzaţiile de abuz ale clientei lor. 

Ei susţin, de asemenea, că procesul ar fi trebuit să aibă loc în California, unde cuplul locuia, şi nu în Virginia, unde se află redacţia The Washington Post. 

„Instanţa de fond a împiedicat în mod greşit juraţii să ia în considerare mai multe cazuri separate în care Amber Heard a raportat abuzul comis de Johnny Depp unui profesionist din domeniul medical”, au scris avocaţii actriţei în apelul lor din 23 noiembrie. 

Avocaţii actriţei cer aşadar ca verdictul ce o priveşte pe Amber Heard să fie anulat, fie prin renunţarea acuzaţiilor de către Johnny Depp, fie printr-un nou proces. 

Johnny Depp, la rândul său, a depus propriul său recurs în acest caz. În timpul procesului, starul din „Piraţii din Caraibe” a fost, de asemenea, obligat să-i plătească lui Amber Heard 2 milioane de dolari despăgubiri pentru defăimarea unuia dintre avocaţii săi în Daily Mail în 2020. 

Dacă în timpul acestui proces foarte mediatizat, avocaţii lui Johnny Depp au susţinut că acuzaţiile lui Amber Heard au prejudiciat foarte mult cariera actorului, acesta a reuşit totuşi timp de şase luni să-şi reabiliteze imaginea. 

Actorul a apărut în noiembrie la prezentarea de modă Savage Fenty organizată de Rihanna. Depp a produs un album în această vară cu artistul Jeff Beck şi urmează să facă un biopic despre Modigliani şi va juca în curând în următorul film al lui Maïwen, în rolul lui Ludovic al XV-lea. 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.