Liderul AUR, George Simion, mesaj de 1 decembrie: ”România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo”

0
128

George Simion, liderul partidului AUR, a celebrat Ziua Națională la Alba Iulia, alături de mii de români.

„Din 2006, neîncetat, an de an, aici s-a făcut Unirea, nu la Iohannis, la recepție. Cred că e mult mai onorabil să fiu printre oameni cinstiți, nu cu oameni precum Schimdt, cu oamenii lui Iohannis. 

Suntem la Alba Iulia, aici s-a făcut Unirea. Bucureștiul e capitala adminsitrativă a României. România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo”, a declarat George Simion, pentru un post TV.

De asemenea, oficialul Partidului AUR a transmis și un mesaj emoționant pentru români.

„La mulți ani, România!

Ziua Națională a României este sărbătoarea celui mai important moment din istoria acestui popor. Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 este dovada că atunci când stau unul lângă altul, românii sunt de neînvins!

Să ne amintim în fiecare clipă în care ne este greu pilda înaintașilor noștri care au schimbat istoria într-o zi de 1 decembrie și au arătat lumii întregi că între frați nu există granițe”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Partidului AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.