Drulă: Un plagiator mai puţin în guvern. N-a mai prins moţiunea USR de marţi. Aşteptăm şi demisia celuilalt: Ciucă

0
136

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, după anunţul demisiei ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, că în Guvern este ”un plagiator mai puţin”. ”Aşteptăm şi demisia celuilalt: Ciucă”, a punctat el. 

”Un plagiator mai puţin în guvern. N-a mai prins moţiunea USR de marţi. Aşteptăm şi demisia celuilalt: Ciucă”, a scris, pe Facebook, Cătălin Drulă. 

Sorin Cîmpeanu a anunţat că a decis, ”din proprie iniţiativă”, să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei. ”A fost o şansă şi o onoare pentru mine sa încep reformarea din temelii a sistemului national de învăţământ”, a afirmat el. Cîmpeanu s-a descris ca ” omul care construieşte” şi nu unul ”care dărâmă”. ”Proiectele legilor România Educata reprezintă cea mai bună şansă pentru o educaţie aşa cum cred ca ne dorim cu toţii. Altfel, în lipsa unui acces echitabil la o educaţie de calitate, vor fi şi mai mulţi oamenii care nu percep conţinuturi şi nu înţeleg adevăratul sens al cuvintelor”, a susţinut el. Demisia lui Cîmpeanu vine în contextul acuzaţiilor de plagiat la adresa sa. 

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.