Un primar PSD spune că avioanele militare că au speriat ploaia: Peste tot au căzut precipitații, numai la noi nu. Ne-am săturat să tot fim chinuiți

0
177

Primarul PSD din comuna Ștefan cel Mare, din județul Vasului, dă vina pe avioanele militare pentru lipsa precipitaților din localitate. Mihai Moraru a declarat pentru Vremea Nouă că „de la zborul avioanelor norii s-au risipit și nu a mai plouat.”  

În comuna Ștefan cel Mare nu a mai plouat de 3 luni și țăranii sunt disperați, iar localnicii, în frunte cu primarul, dau vina pe antrenamentele avioanelor militare care au loc în zonă.  

„Ieri se adunaseră câțiva norișori de ploaie deasupra noastră și trăgeam nădejde la o ploaie pe care o așteptam de trei luni. Normal că de la zborul avioanelor norii s-au risipit și nu a mai plouat. Peste tot au căzut precipitații, numai la noi nu”, este declarația hilară a primarul Mihai Moraru, conform Digi24. 

 Acesta spune că va trimite o adresă Ministerului Apărăii prin care va cere ca avioanele să nu mai survoleze comuna lor. 

 „Ne-am săturat să tot fim chinuiți de avioanele militare care cică efectuează antrenamente deasupra comunei noastre. Noi credem că acești piloți își bat joc de sătenii noștri, făcând piruiete în aer sau apropiindu-se foarte mult de sol. (…) I-aș întreba pe domnii de la MAPN, de unde au atât cherosen la dispoziție acești piloți”, se întreabă edilul. Primarul acuză că piloții fac „piruete de zici că a venit bâlciul”.  

„Eu vorbesc atât în nume personal, cât și în numele oamenilor din comună, sătui să tot audă de război. Măcar să ne scutească cu așa zisele lor antrenamente. Poate să le facă și în altă parte. Noi la Ștefan cel Mare ne-am săturat”, a mai declarat edilul, citat de reporterii de la Vremea Nouă. 
 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.