Nicușor Dan spune că nu îi e frică de Gabriela Firea: „A fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului”

0
186

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că fostul edil Gabriela Firea a fost un administrator „foarte slab’” al Bucureştiului, menţionând că „nu îi este frică de nimic” dacă aceasta va candida pentru un nou mandat de primar general. 

„Nu mi-e frică de nimic. Pentru moment energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care Bucureştiul le are”, a declarat Nicușor Dan la Interviurile Digi24.ro. 

Întrebat despre o eventuală confruntare cu Gabriela Firea, Nicușor Dan a spus că „îi urez succes”. 

„Îi urez succes. Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta – e evaluarea pe care i-o fac. În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare”, a afirmat Nicuşor Dan. 

Prim-vicepreședinta PSD, Gabriela Firea, a anunțat, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că s-ar întoarce la Primăria Capitalei dacă bucureștenii o vor vota din nou, la următoarele alegeri locale din 2024. 

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.