Incendiu puternic la un imobil din Sectorul 5: Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
153

Un număr de 25 de persoane au fost evacuate, marţi dimineaţa, dintr-un imobil din sectorul 5 al Capitalei, unde s-a produs un incendiu la acoperiş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unui imobil P+3+P.

La faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta cu flacără violentă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 300 – 400 mp.

„Concomitent cu acţiunile de intervenţie pentru stingerea incendiului s-a procedat la constituirea de echipe de căutare-salvare, care au evacuat 25 de persoane din imobilul afectat de incendiu. În urma evenimentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale (două – atacuri de panică şi o persoană expusă la fum), care însă au refuzat transportul la spital”, precizează ISUBIF.

Pentru gestionarea situaţiei s-a intervenit cu opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Incendiul a avut loc în strada Poliţiei din sectorul 5.

 

Sursa: Libertatea Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.