Trei fetițe au fost rănite după ce trenuleţul electric în care se aflau s-a răsturnat în parcul municipal din Bistrița

0
156

Trei copii care se aflau în trenuleţul electric de agrement achiziţionat de Primăria Bistriţa, care circula pe o alee din parcul municipal, au fost răniţi, luni după-masă, după ce vehiculul în cauză s-a răsturnat, potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Este vorba despre trei fetiţe cu vârste între 10 și 11 ani care s-au ales cu multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie pentru investigaţii amănunţite. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

„În această după-masă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au intervenit în Parcul Municipal Regele Mihai I, unde a fost semnalată producerea unui eveniment. Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat. În urma incidentului, trei pasageri minori, de 11 şi respectiv 10 ani, au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa stabilească cauzele şi împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres. 

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat municipalitatea peste 200.000 de lei. Acesta nu ar fi trebuit să circule cu viteză mai mare de 5 km/h. 

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.