Arad: Şapte persoane, implicate într-un accident rutier / Trei victime, transportate la spital

0
152

Un accident rutier a avut loc, joi seară, în judeţul Arad, între localităţile Horia şi Şiria, în care au fost implicate şapte persoane. Trei dintre acestea au fost duse cu ambulanţele la spital, pentru îngrijiri medicale.

În accident au fost implicate două autoturisme.

”În această seară, în jurul orei 19:00, pompierii arădeni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier între localităţile Horia şi Şiria, în care au fost implicate două autoturisme.  De îndată, un echipaj SMURD s-a deplasat la locul intervenţie iar în sprijinul acestuia au intervenit şi două echipaje SAJ”, transmite ISU Arad. 

În urma accidentului au rezultat 7 victime conştiente şi cooperante, neîncarcerate.

”Victimele au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital, după cum urmează: Echipajele SAJ au transportat la spital 2 victime; Echipajul SMURD a transportat o victimă. Patru victime au refuzat transportul la spital”, mai precizează ISU Arad. 

Pentru decuplarea bornelor şi asigurarea măsurilor PSI, un echipaj SVSU a fost prezent la locul producerii accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabileasca modul în care s-a produs accidentul.

 

Sursa: Libertatea Zilei