Accident grav în Mureș între un microbuz și o mașină: 11 persoane au fost rănite

0
137

Un accident rutier în care au fost implicate 11 persoane a avut loc, joi, în judeţul Mureş. Toate persoanele au avut nevoie de îngrijirile medicilor, fiind transportate la spital.

”În urma evaluării medicale a celorlalte victime, la faţa locului, s-a stabilit faptul că în urma impactului au rezultat în total 11 victime, dintre care – 9 adulţi cod galben, 1 minor în vârstă de aproximativ 12 ani cod galben şi încă un adult cod verde”, a transmis ISU MUreş. 

Sursa citată a precizat că victimele de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureş, iar victima de cod verde este asistată medical la faţa locului.

”Accident rutier produs în localitatea Bălăuşeri, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane. În incident au fost implicate 11 persoane, 10 adulţi şi un minor. Nu sunt victime încarcerate”, a transmis, joi seară, ISu Mureş.  

Sursa citată a precizat intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, împreună cu SVSU Bălăuşeri.  

Centrul Infotrafic precizează că accidentul a avut loc la intersecţia dintre DN 13 cu DN 13A. ”Potrivit primelor date, şase persoane din microbuz au suferit răni uşoare, fiind în evaluare medicală la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.  

ISu Mureş a precizat că momentan două victime de cod galben au fost transportate la spital de către ambulantele SMURD prezente la faţa locului, celalalte victime fiind evaluate medical.  

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.  

 

Sursa: Libertatea Zilei