Robert Glință, locul 5 în cursa de 50m spate de la Mondiale

0
178

UPDATE: Americanul Justin Ress, iniţial descalificat după finala probei de 50 m spate de la CM de nataţie, pe care o câştigase, a făcut contestaţie şi a avut câştig de cauză, astfel că rezultatul său este recunoscut, a anunţat FINA.

Ca urmare a acestei decizii, Robert Glinţă coboară pe locul cinci.

Justin Ress este campionul mondial al probei, cu timpul 24.12. Al doilea clasat este americanul Hunter Armstrong (24.14), iar pe trei este polonezul Ksawery Masiuk (24.49).

Pe patru a terminat italianul Thomas Ceccon (24.51), în timp ce pe locul cinci s-au clasat, la egalitate, grecul Apostolos Christou şi românul Robert Glinţă (24.57).

Pe şapte s-a clasat germanul Ole Braunschweig (24.66), iar pe opt australianul Isaac Alan Cooper (24.76).

Sportivul Robert Glinţă a concurat, sâmbătă seară, într-o nouă finală la Campionatul Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediţia Budapesta 2022.

De la ora 19:02, LIVE pe TVR, sportivul pregătit de Luka Gabrilo şi Ciprian Glinţă a concurat în finala de la 50 m spate, alături cei mai buni înotători ai momentului în această probă.

Vineri seară, în semifinale, Glinţă a încheiat cursa cu timpul de 24.54 secunde, a şasea performanţă la general.

Pentru Robert aceasta este cea de-a doua finală la competiţia din Ungaria, după cea de la 100 m spate, acolo unde s-a clasat pe locul opt.

sursa foto: digisport.ro

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.