Captură impresionantă de cartușe de țigări de contrabandă, făcută de polițiștii din Constanța

0
281

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit 760.000 de pachete cu ţigări de contrabandă într-un autocamion şi în două locuinţe din judeţ. Întreaga cantitate de ţigări, de 11,4 milioane de lei, a fost confiscată.

Garda de Coastă a transmis, sâmbătă, că poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Ovidiu din judeţul Constanţa, un camion cu remorcă, la volanul căruia se afla un cetăţean român, în vârstă de 48 ani. 

“În urma controlului efectuat  asupra mijlocului de transport, s-a constatat că în semiremorcă se aflau 400 de baxuri ce conţineau 200.000 de pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, în valoare de aproximativ 3.000.000 lei”, precizează comunicatul Gărzii de Coastă. 

Sursa citată a menţionat că, vineri, poliţiştii de frontieră au făcut două percheziţii în localitatea constănţeană Săcele, în urma cărora au fost descoperite 560.000 de pachete cu ţigări diferite mărci, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 8.400.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 11,4 milioane de lei, a fost confiscată.

 

Sursa: Libertatea Zilei