O femeie a fost salvată de polițiști după ce a sunat la 112 și a spus că e răpită şi sechestrată într-o baracă

0
300

O femeie în vârstă de 41 ani a sunat, marţi seara, la 112 şi a anunţat că a fost răpită şi este sechestrată într-o baracă din municipiul Piatra-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că poliţiştii au demarat cercetările în urma cărora a fost identificată locaţia unde se afla femeia, o bază sportivă nefuncţională din oraş.

„Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni. Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ”, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a fost reţinut pentru că ar exista neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.