Britney Spears obţine un ordin de restricţie contra fostului soţ Jason Alexander

0
163

Jason Alexander va trebui să nu se apropie de Britney Spears la mai puţin de 100 de metri şi de domiciliul ei timp de trei ani, a decis un tribunal din SUA.

Jason Alexander a fost inculpat luni pentru hărţuire de un tribunal din Statele Unite, după ce a pătruns pe proprietatea unde avea loc nunta cântăreţei Britney Spears filmându-se în direct pe Instagram. 

Joi, Jason Alexander, prieten din copilărie cu artista, cu care a fost căsătorit pentru scurt timp în 2004 (timp de doar 55 de ore), a încercat să pătrundă în locuinţa lui Britney Spears în timpul pregătirilor de nuntă, laThousand Oaks, în California.

Potrivit documentelor judiciare de la tribunalul comitatului Ventura, jason Alexander, care a apărut prin intermediul platformei Zoom din închisoare, a fost acuzat de hărţuire şi de violare de domiciliu, vandalism şi asalt. El a pledat nevinovat şi judecătorul a emis un ordin de restricţie prin care i-a cerut să stea la mai mult de 90 de metri de cântăreaţă. 

Cauţiunea a fost fixată la 100.000 de dolari şi o audiere a fost programată pentru miercuri. 

Potrivit serviciilor şerifului, Jason Alexander a fost căutat şi pentru furt, delapidare şi deţinere de bunuri furate.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a declarat reporterilor că este „mulţumit” de modul în care departamentele şerifului din comitatul Ventura au răspuns la această „chestiune gravă”.

Jason Alexander a fost arestat rapid în timpul intruziunii sale, apoi arestat de serviciile şerifului din comitatul Ventura pentru „agresiune gravă, vandalism şi intruziune”, potrivit Fox News.

 

Sursa: Libertatea Zilei