Inconștiență în Vrancea: Patru tineri au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt

0
263

Patru tineri din Focșani au scăpat un grătar de pe balconul unui bloc aflat la etajul opt. Obiectul metalic a căzut pe o mașină parcat lângă bloc, scrie Jurnal de Vrancea.

Petrecerea a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare. Cu puțin timp ca aceștia să intervină, petrecăreții au scăpat grătarul de la balcon. Din fericire, în momentul în care acesta a căzut de la înălțime, în zonă nu se afla nimeni.

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

„Seara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare. În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare. La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Vrancea.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.