Bill Gates are Covid-19! Cum se simte miliardarul american

0
211

Bill Gates, co-fondator al Microsoft, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

“Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos. Sunt norocos că sunt vaccinat și întărit și am acces la teste și la o îngrijire medicală excelentă”, a scris Bill Gates într-un mesaj pe Twitter, potrivit baha.com.

Filantropul miliardar a adăugat că organizația sa caritabilă, Fundația Bill & Melinda Gates, va continua să lucreze pentru a preveni orice pandemie viitoare.

La începutul acestei luni, Bill Gates a avertizat că există un risc de „peste 5%” ca lumea să nu fi văzut cea mai rea parte a pandemiei de coronavirus.

Acesta a spus că există riscul ca o variantă „mult mai transmisibilă și mult mai fatală” să apară.

Nu este pentru prima dată când fondatorul Microsoft a făcut astfel de declarații. În decembrie 2021, a scris pe contul său de Twitter că lumea ar trebui să se pregătească pentru cea mai gravă parte a pandemiei.

„Încă există riscul ca această pandemie să genereze o variantă care va fi mult mai transmisibilă și mult mai fatală. Nu este probabil, nu vreau să fiu o voce a nenorocirii, dar este un risc de peste 5% ca această pandemie să nu fi arătat ce este mai rău”, a spus Bill Gates pentru Financial Times.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.