Scandal monstru în Parlament. Liderul deputaților PSD, amenințat: „Mă-ta e valutistă!”

0
425

Un nou scandal a avut loc, marți, în Parlamentul României. De această dată, protagoniștii sunt liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, şi deputatul AUR Dumitru-Viorel Focşa.   

Cearta dintre cei doi a început după ce proiectul de lege inițiat de AUR – “Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român” – a fost respins de plenul Camerei Deputaților.

La ieşirea din sala de plen, potrivit unei înregistrări video care a fost realizată de co-președintele AUR George Simion, liderul PSD s-a enervat după ce Focșa (AUR) i s-a adresat cu apelativul ”valutistule”, conform Știrileprotv.ro.

”Mă-ta e valutistă! Porcule!” – a replicat Simonis, lider al grupului PSD din Camera Deputaților.

După această replică, parlamentarul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

“Băi, nesimţitule, valutistule, cum vorbeşti cu noi?”, i-a spus Focşa lui Simonis, iar acesta a răspuns: “Dispari de aici!”.

Ulterior, Focşa a explicat presei că Simonis a ţipat la el.

“Nu ştiţi discuţia din interior. A ţipat la mine. (…) Da, i-am spus: te calc în picioare. Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a precizat Focşa.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.