Nou dosar de vaccinare la chiuvetă: 550 de persoane vaccinate fictiv la un cabinet din Călăraşi

0
203

Poliţiştii din Bucureşti şi procurorii Curţii de Apel Bucureşti au făcut, luni, şapte percheziţii în Călăraşi şi în Capitală, într-un dosar care vizează vaccinarea în fals a circa 550 de persoane.

Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pune în aplicare, luni, şapte de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual şi fals informatic.

„În perioada mai-noiembrie 2021, personalul unui cabinet medical individual, din judeţul Călăraşi, ar fi atestat în fals că aproximativ 550 de persoane s-ar fi vaccinat împotriva virusului SARS- CoV-2, efectuându-se în acelaşi timp şi operaţiunile necesare în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, în vederea eliberării adeverinţelor de vaccinare. Urmează ca persoanele să fie conduse pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti”, anunţă Poliţia Capitalei.

 

Sursa: Libertatea Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.