Rafila, acuzații grave: „Când am venit în minister, acest PNRR în domeniul sănătății nu exista din punctul de vedere al detaliilor tehnice” (VIDEO)

0
254

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat joi că atunci când a preluat portofoliul și a ajuns la minister, PNRR-ul în domeniul sănătății era inexistent. Acesta sugerează că foștrii miniștrii USR nu au discutat cu nimeni din minister modul în care sunt elaborate programele din PNRR:

„Când am venit în minister, acest PNRR nu exista din punctul de vedere al detaliilor tehnice. Fostul minitru, domul ministru Cseke nu l-a găsit decât cu foarte mare dificultate și a reușit să îl obțină sub forma unui stic care ulterior a fost multiplicat.

 Am consultat toate structurile Ministerului Sănătății în ceea ce privește elaborarea acestui program. Niciuna dintre cele 22 de structuri nu a fost consultată sau nu a participat la elaborarea acestui program. A fost un program necunoscut în Ministerul Sănătății care ulterior trebuia să îl implemneteze”, a declarat Alexandru Rafila.

În cursul zilei de miercuri, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, le-a oferit o replică membrilor USR care l-au criticat și spune că, cel puțin în cazul lui Cristian Ghinea, „limbajul a lăsat de dorit”.

 „Nu știu de ce m-am gândit la chestiunea cu cei șapte ani de acasă, dar probabil că am făcut eu exercițiu prea intens de gândire în ceea ce îl privește pe domnul Ghinea”, a reacționat social-democratul.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.