Prezentatorul Jimmy Fallon a avut Covid-19 deși este vaccinat cu doza booster

0
266

Jimmy Fallon, prezentatorul emisiunii de televiziune „The Tonight Show”, a avut coronavirus chiar înainte de Crăciun.

Conform revistei People, prezentatorul TV în vârstă de 47 de ani a precizat într-un mesaj publicat luni pe Instagram că deşi este vaccinat inclusiv cu doza „booster” a primit un rezultat pozitiv la un test COVID-19 chiar înainte de Crăciun. Se pare că acesta a avut o formă ușoară a bolii.

„În prima zi din vacanţa noastră de sărbători am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt vaccinat inclusiv cu doza ‘booster’, iar asta m-a făcut suficient de norocos ca să dezvolt doar simptome uşoare”, a scris starul american în acel mesaj, însoţit de o fotografie ce îl prezintă în timp ce se afla singur într-o cameră de testare şi purtând o mască sanitară, conform Agerpres.

„Le mulţumesc medicilor şi infirmierelor care lucrează din greu şi fără încetare pentru ca toată lumea să poată să se vaccineze. Îi mulţumesc postului NBC pentru că a luat foarte în serios protocoalele de testare şi face o treabă foarte bună”, a adăugat Jimmy Fallon.

Printre celelalte vedete care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus în perioada recentă se numără actorii Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Debra Messing şi cântăreţii LL Cool J şi Jessie J.

Cu câteva săptămâni înainte să fie diagnosticat cu COVID-19, Jimmy Fallon a colaborat cu cântăreţele Megan Thee Stallion şi Ariana Grande pentru a lansa cântecul de Crăciun „It Was A… (Masked Christmas)”.

Sursa: Libertatea Zilei