Fată de 13 ani dispărută de acasă în ziua de Crăciun, găsită într-o pădure, în stare de şoc

0
318

O fată de 13 ani, dintr-o comună din județul Bacău, dispărută de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsită de jandarmi într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de DN 11. Potrivit salvatorilor, minora se află în stare de şoc.

”Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile ‘Alexandru cel Bun’ Bacău, în timp ce se afla în misiune pe raza comunei Sănduleni, judeţul Bacău, a fost informat de către poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a fost raportată dispărută din data de 25 decembrie”, informează un comunicat al IJJ Bacău.

Jandarmii au pornit în căutarea fetei, începând din zonele apropiate localităţii de domiciliu.

După o oră de căutări şi în urma unei informaţii primite de la un localnic, jandarmii au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Naţional 11, în apropierea satului Coman.

”Fata nu prezenta urme vizibile de violenţă, dar se afla în stare de şoc şi nu a putut povesti cum a ajuns acolo. Au fost anunţaţi părinţii fetei, care au venit imediat la faţa locului”, transmit jandarmii.

Minora a fost predată poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor care au dus la dispariţia acesteia.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.