Lucian Bode: România este pe primul loc în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”

0
248

România este campioană în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”, susține Lucian Bode. Ministrul de interne spune că în prezent peste 1.300 de persoane sunt cercetate pentru cazuri de vaccinare fictivă. De asemenea, în total au fost întocmite peste 500 de dosare penale.

„De multe ori sunt trist când se vorbește despre Ministerul de Interne… știți cum li se spunea înainte de Revoluție polițiștilor, sunt „milițieni”. Este fals! (…) Ajungând la polițiști, pe zona de siguranță publică, să știți că infracționalitatea în pandemie nu a intrat în adormire – dimpotrivă, s-a modernizat, și-au modernizat modul de acțiune. Uitați-vă la ce se întâmplă cu această categorie de infracțiune, ‘vaccinarea la chiuvetă’. Suntem pe locul 1 în Europa la această infracțiune. Avem peste 1.300 de persoane cercetate, peste 500 de dosare penale pe aceste vaccinări fictive”, a declarat Lucian Bode, duminică seara, la B1 TV.

Primul caz oficial de vaccinare la chiuvetă în care a fost implicat un medic de familie se înregistra în România la începutul lunii septembrie, dar deja erau semnale că există acest fenomen încă din vară.

Sursa: Libertatea Zilei