Accident tragic în Belgia! Un tavan s-a prăbușit peste 6 muncitori români

0
475

Un accident a avut loc, miercuri dimineață, în Bruxelles, Belgia. O persoană a murit și alte trei au fost grav rănite.

Un muncitor român a murit, iar alți trei au fost grav răniți după ce tavanul unei clădiri s-a prăbușit peste ei.  Doi muncitori români au reușit să se salveze de sub dărâmături. Accidentul a avut loc într-o clădire cu două etaje aflată în renovare, în Saint-Gilles, Bruxelles.

O parte a tavanului de la primul etaj s-a prăbușit peste echipa formată din 6 muncitori din România. Doi dintre ei au reușit să se salveze, dar patru au fost prinși sub dărâmături. Unul din ei a fost ucis pe loc, iar ceilalți trei a fost scoși de sub dărâmături de echipele de salvatori și duși la spital în stare gravă.

 „Când am ajuns la fața locului, doi muncitori au reușit să iasă în siguranță, nevătămați. Alți patru erau sub dărâmături. Trei dintre ei, grav răniți, au fost transportați la spital, iar al patrulea, din păcate, a murit”, a declarat pentru rtl.be purtătorul de cuvânt al pompierilor, Walter Derieuw.

Sindicaliștii din domeniul construcțiilor au confirmat pentru presa belgiană că toți cei implicați în accidentul tragic sunt cetățeni români. Persoana decedată ar fi un tânăr din județul Satu Mare.

 

Sursa: Libertatea Zilei