Alertă în Spania! Un român a împușcat patru oameni

Un român concediat de la o firmă din Spania a împușcat patru oameni și a îngrozit un întreg oraș. Acesta și-a împușcat șeful și doi colegi.

Românul lucra la o firmă de securitate din orașul spaniol, Tarragona. După atacul armat, bărbatul a fugit cu o mașină și a tras într-un polițist care îl oprise în trafic pentru verificări.

Poliția spaniolă l-a prins pe atacatorul în vârstă de 45 de ani. Două dintre victimele sale sunt în stare critică și alte două în stare gravă.

Foștii lui colegi au spus că românul trimisese mai multe mailuri cu mesaje de amenințare, scrie presa din Spania.

Românul pe nume Marin Eugen Sabău s-a predat poliției după 2 ore de negocieri. Acesta a refuzat inițial să se predea, bărbatul împușcat de trei ori, fără să-i fie atinse organe vitale. El a fost arestat și dus cu elicopterul la un spital din Barcelona, unde a primit îngrijiri medicale.

Agentul de pază român a intrat marți la ora 11:15 în sediul firmei de unde fusese dat afară cu câteva luni în urmă. Martorii au povestit că s-a certat cu trei foști colegi pe care i-a împușcat în piept și în stomac.

Apoi, el a fugit și a împușcat un polițist care încerca să îl oprească. Starea agentului de poliție este stabilă.

Șeful Poliției din Tarragona a declarat că românul „este o persoană foarte periculoasă din cauza atitudinii sale și a armelor pe care le avea asupra lui”. Surse din poliție au precizat că el avea trei arme la el.

Cei trei foşti colegi de la firma de pază sunt în stare gravă. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Românul trimisese mai multe e-mailuri foștilor colegi din Tarragona și Barcelona, la care atașase și fotografii în care apărea înarmat cu diverse arme de foc, gloanțe și cuțite.

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri