Prognoza meteo: Cod galben de vânt puternic în aceste regiuni ale țării

0
476

Meteorologii anunţă, joi, cod galben de vânt puternic în sudul Banatului, în Carpaţii Meridionali, în Dobrogea şi în estul Munteniei.

În zonele joase, vântul va ajunge la 55 – 65 de kilometri la oră, iar pe creste se poate ajunge la 100 de kilometri pe oră, transmite News.ro.

ANM anunţă că, de joi de la ora 12.00, până vineri la ora 06.00, în sudul Banatului şi în Carpaţii Meridionali vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60…80 km/h, iar pe creste de peste 90…100 km/h, spulberând zăpada.

”Unele intensificări ale vântului se vor semnala şi în restul Banatului, dar pentru intervale mai scurte de timp”, a transmis ANM.

De asemenea, meteorologii anunţă că, vineri, între orele 08.00 şi 22.00, este cod galben în Dobrogea şi în estul Munteniei.

”Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55…65 km/h, iar în zona litoralului şi a Deltei de peste 70 km/h”, a mai transmis ANM.

Avertizarea vizează judeţele Alba, Argeş, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Mehedinţi, Sibiu, Tulcea şi Vâlcea.

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.